Storby bryllup

Har du nogensinde overvejet at holde dit bryllup i din yndlings storby? Vi har tidligere bragt et indlæg fra et bryllup i Paris, og ja, så bliver det næsten ikke mere romantisk. Alle andre storbyer er naturligvis også en mulighed, og nedenfor kan du se en inspirationscollage inspireret af et bryllup i New York.

Hvis du vælger at holde dit bryllup i en storby udenfor Danmark, er det måske ikke muligt at medbringe ligeså mange gæster, til gengæld får I mere tid sammen med dem I har med. Det er naturligvis også en mulighed at holde brylluppet helt intimt og kun være jer selv. Husk i dette tilfælde at hyre en fotograf, så I har billeder fra dagen.

Bryllup i New York

1: Style me pretty 2, 3 & 5: Elizabeth anne designs 4: Inspired by this

Translation: Celebrate your wedding in your favorite capital.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s