Barbecue wedding

Hvor tiltalende lyder barbeque, kolde drinks og bryllup ikke lige? Jeg ville elske at være inviteret til et sommerbryllup i det fri med miniburgere fra grill, måske en stir fry station, iskolde øl og læskende drinks. Mmmmm, det kan kun blive en succes.

Det er selvfølgelig nok en god idé at stille et telt op i tilfælde af, at det danske vejr ikke arter sig. Måske I har mulighed for at leje et feriested eller en spejderhytte, så er der mulighed for at gå ind hvis det regner, og gæsterne har en billig overnatningsmulighed. Der findes rigtig mange fine steder rundt omkring i landet der også har lidt mere charme end den traditionelle hytte. Tag rundt i dit nærområde og undersøg mulighederne. Tit skal stederne ses og mærkes, før man rigtig kan beslutte sig.

Det er selvfølgelig særligt vigtigt, når man vælger at holde sit bryllup i mere ”afdæmpede” omgivelser, at man gør noget ekstra ud af oppyntningen. En idé kunne være disse smukke borddekorationer, denne hjemmelavede lyskæde og dette bordkort og menukort. Der er oceaner af muligheder for at tilsætte personlighed til dit bryllup.

Et godt fif når du skal planlægge dit bryllup, kan i øvrigt være at lave en collage ligesom den nedenfor. Det behøver ikke være gjort på computer, men kan nemt laves i hånden på et stort stykke papir. På denne måde kan du nemmere visualisere dit bryllup, og det sikrer, at du holder en rød tråd.

1. Weddingbee 2 & 3. Lycy anne designs 4. Lucydylnweddings 5. Wedding chicks
6. Lycy anne designs

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s