Bryllup og balloner

Hvis der er noget, der kan få mig i godt humør, så er det balloner. De minder mig om da jeg var barn, og får altid et smil frem på mine læber. Jeg synes, at balloner som en del af et bryllupsbillede er helt fantastisk. Det er særligt velegnet, hvis man er et meget “legesygt” par, da det kan være med til at fjerne det traditionelle ved et bryllupsbillede.

Vil du bruge, eller har du allerede brugt balloner til dit bryllup?

Pixmule

Oncewed

Weddingchicks

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s